top of page

Facilitant l'accés al finançament per a tractaments dentals - SDS Dental Clinic & Pepper

Updated: Mar 26

Introducció:

A SDS Dental Clinic, sempre hem estat compromesos amb la salut dental dels nostres pacients. El nostre objectiu és proporcionar atenció de qualitat d'una manera accessible i convenient. És per això que estem emocionats d'anunciar la nostra nova col·laboració amb Pepper Finance, una empresa líder en finançament, per fer que els teus tractaments dentals siguin encara més accessibles.


Què Significa Aquesta Col·laboració?

Aquesta emocionant col·laboració significa que ara pots obtenir finançament per als teus tractaments dentals de manera més ràpida i senzilla que mai abans. Tot el que necessites és el teu DNI per accedir al finançament immediat. Aquesta associació amb Pepper Finance permet als nostres pacients gaudir de les següents avantatges:


1. Procés Ràpid i Senzill:

El procés de sol·licitud de finançament és ràpid i senzill, el que significa que pots obtenir l'ajuda financera que necessites en molt poc temps. Ja no hauràs de preocupar-te per les barreres financeres que puguin obstaculitzar el teu accés a tractaments dentals de qualitat.

2. Sense Complicacions:

Adéu als tràmits engorrosos. Amb només el teu DNI, pots accedir a finançament sense complicacions. Això fa que el procés sigui encara més convenient i eficient per als nostres pacients.

3. Opcions Flexibles de Pagament:

Pepper Finance ofereix opcions de pagament flexibles que s'ajusten al teu pressupost. Pots triar un pla de pagament que et resulti còmode, la qual cosa et permetrà cuidar de la teva salut dental sense preocupacions financeres.


A SDS Dental Clinic, la teva salut dental és la nostra màxima prioritat. Gràcies a la nostra col·laboració amb Pepper Finance, estem segurs que podem oferir-te solucions de finançament que faran que l'accés a tractaments dentals sigui més senzill que mai.


Com Aprofitar Aquesta Oportunitat:

Per aprofitar aquesta emocionant oportunitat i obtenir més informació sobre com funciona el finançament dental amb Pepper Finance, t'animem a visitar-nos a Vilafranca del Penedes o a posar-te en contacte amb nosaltres trucant al 676 344 959. Estem aquí per respondre a totes les teves preguntes i ajudar-te a fer el pas cap a un somriure més saludable i radiant.

A Clinica Dental SDS, creiem que tothom mereix un somriure saludable, i la nostra col·laboració amb Pepper Finance és un pas més en aquesta direcció. Estem compromesos a fer que l'atenció dental sigui accessible per a tothom.


Conclusió:

En resum, la col·laboració de Clinica Dental SDS amb Pepper Finance marca un hito en el nostre compromís continu d'oferir la millor atenció dental als nostres pacients. La salut dental no hauria de ser un luxe inabastable, i aquesta associació ens permet complir aquesta promesa.

Si estàs considerant tractaments dentals o si tens alguna pregunta sobre com funciona el finançament amb Pepper Finance, no dubtis a comunicar-te amb nosaltres.


A Clinica Dental SDS, el teu somriure és la nostra prioritat.

¡T'esperem a la nostra clínica per cuidar de la teva salut dental de la manera més convenient possible!


Explicant a un pacient les opcions de finançament dels tractaments dentals

2 views0 comments

Comments


bottom of page