top of page

Benvinguts a la Clínica Dental SDS, dentista Vilafranca!

Gràcies per visitar la pàgina de la Clínica Dental SDS de Vilafranca del Penedès. Som un equip de professionals compromesos a oferir-li la millor atenció dental.

Amb més de 15 anys d'experiència en odontologia i cirurgia oral i maxil·lofacial, a SDS Clínica Dental, dentist a Vilafranca, prioritzem les necessitats dels nostres pacients proporcionant-los una atenció individualitzada de qualitat superior en un entorn segur i compassiu.

Permeti'ns cuidar de la seva salut bucal!

o truca'ns

Imagen con nuestro equipo en la Clínica Dental SDS, dentista en Vilafranca

A SDS Clínica Dental, dentista a Vilafranca, ens dediquem a proporcionar una atenció dental excepcional als nostres pacients a Vilafranca del Penedès.

El nostre equip de dentistes altament capacitats i amables està compromès a oferir-li una experiència dental còmoda i de qualitat. Ens enorgullim d'oferir una àmplia gamma de serveis dentals, des de neteges i blanquejaments fins a implants i ortodòncia. El nostre objectiu és ajudar-lo a aconseguir una somriure saludable i bonic que li doni confiança.

Durant i al final de cada tractament a la Clínica Dental SDS, dentista a Vilafranca, li proporcionarem l'orientació i la informació necessàries perquè pugui gaudir d'una somriure bell i saludable a llarg termini.

 Imatge durant el tractament a la Clínica Dental SDS

Sobre la nostra clínica dental SDS, dentista a Vilafranca

Clínica Dental SDS, dentistes a Vilafranca del Penedès:
Experiència i Col·laboració

A la Clínica Dental SDS, a Vilafranca del Penedès, comptem amb un equip dedicat i experimentat que posa la salut bucal dels nostres pacients en primer lloc. El nostre equip està format per odontòlegs i especialistes en implantologia guiada, cirurgia oral i maxil·lofacial, ortodòncia, amb una experiència de més de 13 anys en el camp de l'odontologia.

Estem orgullosos d'anunciar que la nostra clínica és reconeguda per les companyies d'assegurances privades pels serveis de alta qualitat que oferim. Aquest reconeixement ens ha portat a signar un contracte de col·laboració amb DKV Seguros, una companyia d'assegurances de confiança.

Com a resultat d'aquesta col·laboració, els assegurats de DKV Seguros ara poden beneficiar-se de serveis dentals professionals complets a la nostra clínica dental SDS, a Vilafranca del Penedès.

Això significa que els pacients assegurats per DKV Seguros tenen accés a la nostra experiència per al manteniment de la salut bucal, permetent-los gaudir de serveis de la més alta qualitat.

A més, a la Clínica Dental SDS, a Vilafranca, oferim possibilitats de finançament per a tractaments complexos, facilitant així als nostres pacients l'accés a l'atenció odontològica que necessiten, independentment de la seva situació financera.

A la Clínica Dental SDS, a Vilafranca del Penedès, ens comprometem a proporcionar una atenció dental excepcional en un ambient còmode i amigable per als nostres pacients.

Us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres per programar cites o obtenir més informació sobre els nostres serveis.

Estem aquí per oferir-vos un somriure saludable i radiant.

Serveis SDS Clínica Dental -
dentista a Vilafranca

A la clínica dental SDS oferim una àmplia gamma de serveis dentals per satisfer les necessitats dels nostres pacients. El nostre equip de professionals altament capacitats es dedica a brindar-li una atenció dental de qualitat i personalitzada. Ja sigui que necessiti una neteja dental de rutina, un tractament de conducte o implants dentals, estem aquí per ajudar-lo.

Exploreu els nostres serveis a continuació per obtenir més informació.

Les ressenyes dels nostres pacients

Contacte

Gracias por enviarlo!

Pregunteu sobre les opcions de finançament.

Entenem que alguns procediments poden ser costosos, però el nostre objectiu és assegurar que els nostres serveis estiguin disponibles per a pacients de tots els àmbits de la vida. És per això que treballem amb una varietat de proveïdors d'assegurances. Inclusivament, us ajudarem a presentar reclamacions d'assegurances per accelerar el procés. Per aquest motiu, a SDS Clínica Dental, dentistes a Vilafranca del Penedès, oferim un programa de finançament a través de Pepper Finance, on tindreu la possibilitat de pagar els tractaments dentals complexos a terminis, per un període de fins a 5 anys.

Pregunteu sobre aquesta opció avui.

(+34) 676 34 49 59

Horari d'atenció

Dilluns, Dimecres, Divendres

Dimarts, dijous

9:00  – 17:00 

12:00 – 20:00 

El Nostre Blog

bottom of page