top of page

Per què hauria de triar SDS Clínica Dental,
el dentista a Vilafranca del Penedès?

 

A SDS Clínica Dental, dentistes a Vilafranca del Penedès, estem dedicats al seu èxit i la seva somriure. Volem que es senti segur amb la forma com somriu i com funcionen els seus dents. El nostre equip està compromès a proporcionar-li la comoditat de saber que la seva salut oral i maxil·lofacial està en bones condicions. En la nostra consulta, els nostres professionals mèdics esforcen per brindar-li la millor experiència i alleujar qualsevol dolor que estigui experimentant. Al llarg dels nostres molts anys d'operació, hem creat els millors protocols i adquirit el millor equip per al tractament.

Quan es pregunti per què hauria de triar SDS Clínica Dental, dentista a Vilafranca del Penedès, pensi en el següent:

  • Atenció de Qualitat: En la nostra pràctica, estem dedicats de tot cor a proporcionar atenció de qualitat a cada pacient que ingressa a la nostra consulta. Des de la primera consulta fins al procés de recuperació, estarem amb vostè en cada pas del camí.

  • Dedicats a l'Excel·lència: Tots els nostres metges tenen l'experiència i el coneixement per realitzar tots els nostres serveis de manera excel·lent. El nostre personal es manté actualitzat en tota la informació professional, tècnica i mèdica.

  • Serveis Integrals: Oferim serveis integrals d'odontologia i cirurgia maxil·lofacial perquè pugui rebre el tractament exacte que necessita.

  • Consultoris i Equips de Darrera Generació: A la nostra consulta, utilitzem només el millor equip, i sempre mantenim la neteja i la seguretat de les nostres instal·lacions.

  • Plans de Tractament Personalitzats: Per a cada pacient individual, elaborem un pla de tractament personalitzat. Tractem a cada pacient com la seva pròpia persona, com hauria de ser. Rebrà atenció individualitzada cada vegada que visiti la nostra consulta.

Gracias por enviarlo!

Pregunteu sobre les opcions de finançament.

Entenem que alguns procediments poden ser costosos, però el nostre objectiu és assegurar que els nostres serveis estiguin disponibles per a pacients de tots els àmbits de la vida. És per això que treballem amb una varietat de proveïdors d'assegurances. Inclusivament, us ajudarem a presentar reclamacions d'assegurances per accelerar el procés. Per aquest motiu, a SDS Clínica Dental, dentistes a Vilafranca del Penedès, oferim un programa de finançament a través de Pepper Finance, on tindreu la possibilitat de pagar els tractaments dentals complexos a terminis, per un període de fins a 5 anys.

Pregunteu sobre aquesta opció avui.

Horari d'atenció

Dilluns, Dimecres, Divendres

Martes, Jueves

9:00 – 17:00 

12:00 – 20:00

bottom of page