top of page

Implants dentals - la tecnologia capaç de canviar vides i somriures

El mètode més avançat per substituir dents perdudes o en un estat avançat de deteriorament amb implants dentals. Preus des 799€.

o truca'ns 

Oferta implants dentals


Promoció: 1299€ IMPLANT BREDENT DENTAL + CORONA DE ZIRCONI (descompte de 270€)
 

Pagament a terminis:només 60 euros/mes - pagament en 24 mesos.

A través de Pepper Finance tindràs la possibilitat de pagar els tractaments dentals complexos a terminis, per un període de fins a 5 anys.

Qué es el implante dental?

¿Qué es un implante dental? Un implante dental es una solución innovadora y duradera para reemplazar dientes perdidos. Consiste en un tornillo de titanio que se coloca en el hueso de la mandíbula para servir como una base sólida para una corona dental artificial. Los implantes dentales son una opción popular y efectiva para restaurar la funcionalidad y estética de tu sonrisa.

¿Estás buscando información sobre el valor del implante dental y el precio de los implantes dentales? ¡Estás en el lugar indicado! En nuestra clínica, entendemos que el costo es una consideración importante. Es por eso que nos esforzamos por ofrecer implantes dentales de alta calidad a precios accesibles.

La nostra especialista en implantologia dental

Doctora Ionescu Anca Maria, especialista cirugia oral y maxilofacial, especialista implantologia

Dr. Anca Maria Ionescu

Nuestra especialista en cirurgia oral i maxil·lofacial amb més de 13 anys d'experiència, t'espera a la nostra clínica.

Idiomes: espanyol - anglès - romanès

Beneficis de l'implant dental

o truca'ns a

  • La substitució de les dents perdudes per implant dental garanteix la recuperació de la funció masticatòria de la mateixa manera natural que amb les dents naturals. Això us retornarà la comoditat que no pot proporcionar cap altre mètode protètic.
     

  • Des del punt de vista estètic, a l'implant dental es fan dents que semblen naturals, sent la tècnica amb els millors resultats.
     

  • Pel que fa a la vida útil, l'implant dental està garantit durant almenys 10 anys, però en la majoria dels casos duren tota la vida.
     

  • Una dent substituïda per un implant dental no afecta les dents adjacents, ja que s'elimina la necessitat de tallar-les, cosa que és absolutament obligatòria si l'espai desdentat serà restaurat amb un pont dental.

Marques d'implants dentals col·laboradores

logo implants dentals bredent
logoZimmer.jpg
logo mis.jpeg
bottom of page