top of page

Què és el blanquejament dental?

El blanqueig dental es troba entre els procediments estètics més sol·licitats pels nostres pacients. La nostra metodologia implica un minuciós procés de diagnosi, planificació de tractaments personalitzats i manteniment constant.

Utilitzant tècniques i materials mínimament invasius, el blanqueig dental millora significativament la qualitat estètica de les somriures dels nostres pacients.

El seu atractiu general es deu als resultats excepcionals que ofereix, tot a un preu accessible.

El blanqueig dental aclareix i afegeix lluminositat als dents, eliminant la majoria de les taques grogues o marrons causades pels aliments i el tabac.

En ocasions, cal recórrer a altres tractaments estètics dentals, com ara carilles o corones, per abordar taques més difícils.

Blanqueamiento dental

Blanquejament dental amb llàmpara LED

El blanquejament dental millora l'estètica del somriure amb tècniques i materials mínimament invasius. És popular i assequible a causa dels seus notables resultats i rigorós protocol de diagnòstic, tractament i manteniment.

Preu blanqueig dental (dues arcades) 370 €

o truquem

Blanquejament dental

Com es fa un blanquejament dental?

Abans del tractament de blanquejament dental, l'especialista revisa la salut de les genives i detecta possibles patologies. Cal assegurar-se que no hi hagi càries ocultes i fer-ne unaneteja dental professional completa.

L'blanqueig dental amb làmpara de llum freda o LED és una tècnica de davantera utilitzada a la clínica dental. Consisteix en l'aplicació d'un gel blanquejador als dents del pacient, compost per una concentració de peròxid d'hidrogen que varia entre el 35% i el 40%, depenent de la marca.

Un cop aplicat el gel, s'activa la làmpara de llum perquè actui sobre els dents. L'blanqueig dental LED es destaca per la seva rapidesa, accelerant significativament el procés de blanqueig. Aquesta tècnica es realitza exclusivament a la clínica dental, sempre sota la supervisió d'un professional.

A causa de la seva eficàcia i rapidesa, el preu de l'blanqueig dental amb làmpara de llum LED sol tenir un cost més elevat en comparació amb l'blanqueig que es realitza a casa.

Tipus de blanquejaments dentals

Blanquejament extern

El blanquejament dental més comú es realitza en dents vitals amb substàncies blanquejadores a la superfície dental i amb llum de llum freda o LED que es realitza a la clínica en una sola sessió. És més ràpid i costós. 
També existeix el blanquejament amb fèrules que es fa a casa amb fèrules personalitzades que s'omplen amb blanquejador dental i es poden fer servir de dia o de nit, depenent de la concentració del gel.

Blanquejament intern

El blanquejament dental intern és una tècnica utilitzada únicament en dents que presenten una tinció severa a causa d'un traumatisme o un tractament de conductes (endodòncia).

A diferència del blanquejament extern, que actua a tota la boca, el blanquejament intern es realitza específicament en una sola peça dental i es concentra en les estructures internes de la dent, a la cambra pulpar. Aquest procediment aclareix la capa interna de la dent, és a dir, la dentina.

És important tenir en compte que per dur a terme el blanquejament intern cal que l'estructura dental estigui en bon estat.

Preguntes freqüents
El blanquejament dental és dolorós?

Tot i que el blanquejament dental no és dolorós, és possible que alguns pacients pateixin hipersensibilitat dental temporal com a efecte secundari, la qual desapareixerà gradualment uns pocs dies després de finalitzat el tractament.

Quan s'ha de fer un blanquejament dental?

Les persones que tenen una bona salut bucodental i vulguin aclarir el to de les dents poden sotmetre's a un blanquejament dental. Tot i això, s'aconsella consultar amb l'odontòleg perquè ens assessori sobre el tipus de blanquejament més adequat segons les nostres necessitats i així obtenir un resultat òptim. En alguns casos, el blanquejament dental pot ser menys efectiu si el pacient té taques severes o pateix alguna malaltia bucal.

Quan dura un blanquejament dental?

La durada dels resultats d'un blanquejament dental és variable i depèn de múltiples factors. És recomanable fer manteniments periòdics per conservar els resultats del tractament.

Quant costa un blanquejament dental?

El preu del blanqueig dental varia segons el tractament triat. A Espanya, una sessió a la clínica té un cost que oscil·la entre els 300 i 450 euros aproximadament. Aprofita ara el preu especial en el blanqueig dental (doble arcada) amb làmpara LED a la clínica dental SDS, dentista a Vilafranca del Penedès.

o truquem

bottom of page