top of page

Avís Legal de SDS Clínica Dental - dentista a Vilafranca del Penedes

Benvingut al lloc web de SDS Dental Clinic (d'ara endavant, "SDS Dental" o "nosaltres"). En accedir i utilitzar el nostre lloc web, accepta els termes i condicions establerts en aquest avís legal. Llegiu detingudament la següent informació abans de continuar navegant.

1. Informació de contacte:

 • Raó social: SDS Dental Clinic S.L.U.

 • NIF: B09641903

 • Adreça: carrer de la Lluna, 4, Vilafranca del Penedès, 08720, Barcelona.

 • Telèfon: 676 34 49 59

 • Web: www.sdsdental.es

 • Correu electrònic: contact@sdsdental.es 

 • 2. Ús del Lloc Web:

  L'ús del nostre lloc web està subjecte als termes i condicions següents:

  2.1. Propòsit Informatiu: El contingut d'aquest lloc web té un propòsit informatiu. No constitueix assessorament mèdic ni odontològic i no s'ha de considerar com a tal.

  2.2. Privadesa: La seva privadesa és important per a nosaltres. Consulteu la nostraPolítica de Privadesa per obtenir informació detallada sobre com recopilem, utilitzem i protegim les vostres dades personals.

  2.3. Propietat Intel·lectual: Tots els continguts, incloent-hi text, imatges, logotips i altres elements, estan protegits per drets de propietat intel·lectual i són propietat exclusiva de SDS Dental o de tercers amb què tinguem acords de llicència. No es permet l'ús no autoritzat de cap contingut d'aquest lloc web.

  2.4. Enllaços a Tercers: El nostre lloc web pot contenir enllaços a llocs web de tercers. No som responsables dels continguts o pràctiques de privadesa d'aquests llocs web.

  3. Exempció de Responsabilitat:

  3.1. Exactitud de la Informació: Fem tots els esforços raonables per proporcionar informació precisa al nostre lloc web. Tot i això, no garantim l'exactitud, integritat o actualització de la informació i no assumim responsabilitat per errors o omissions.

  3.2. Canvis:Ens reservem el dret de fer canvis al lloc web, els continguts, els serveis i els termes i condicions en qualsevol moment i sense previ avís.

  4. Jurisdicció i Llei Aplicable:

  Aquest avís legal es regeix per la legislació espanyola i qualsevol controvèrsia que sorgeixi en relació amb aquest lloc web se sotmetrà als tribunals de més propers a BARCELONA.

   

  Us agraïm per visitar SDS Dental Clinic i confiar en els nostres serveis. Si teniu alguna pregunta o comentari sobre aquest avís legal, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través de la informació de contacte proporcionada anteriorment.

  bottom of page