top of page

Declaració d'Accessibilitat de SDS Clínica Dental - dentista a Vilafranca del Penedès

A SDS Clínica Dental, estem compromesos amb oferir un lloc web accessible per a tots, incloent-hi persones amb discapacitats. Entenem que l'accessibilitat web no és només un requisit legal, sinó també una responsabilitat social, i ens dediquem a garantir que tots els visitants del nostre lloc tinguin una experiència positiva.

El nostre Compromís amb l'Accessibilitat:

Ens esforcem per fer que el nostre lloc web sigui accessible d'acord amb les Pautes d'Accessibilitat al Contingut a la Web (WCAG) 2.0. Aquestes pautes serveixen com a base per a l'Assistent d'Accessibilitat de Wix, que hem fet servir per millorar l'accessibilitat del nostre lloc web.

Informació de contacte:

 

Valorem els comentaris dels visitants del nostre lloc. Si trobeu algun problema d'accessibilitat o teniu suggeriments per millorar, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Podeu comunicar-vos amb nosaltres a través de:

Limitacions Conegudes:

Si bé estem compromesos a fer el nostre lloc web el més accessible possible, reconeixem que hi pot haver certes limitacions. Aquestes limitacions poden ser degudes a la naturalesa del contingut oa desafiaments tècnics específics. Treballem constantment per superar aquestes limitacions i millorar lexperiència de lusuari.

Informació Tècnica:

Per garantir la millor experiència possible al nostre lloc web, recomanem l'ús dels navegadors web següents:

  • Google Chrome

  • Mozilla Firefox

  • Microsoft Edge

  • Apple Safari

Referències a Lleis i Polítiques:

Estem compromesos a complir les lleis i polítiques nacionals i locals rellevants que donen suport a l'accessibilitat web. Seguint aquestes directrius, busquem proporcionar un entorn digital inclusiu per a tots els nostres visitants.

Estem compromesos a garantir que el nostre lloc web sigui accessible per a tothom. Els seus comentaris i aportacions són valuosos per a nosaltres mentre treballem per assolir aquest objectiu. Gràcies per visitar SDS Clínica Dental, dentista a Vilafranca del Penedès, i esperem oferir-vos la millor atenció dental i experiència en línia possible.

bottom of page