top of page

Il·lumina el teu somriure amb el blanquejament dental LED a la Clínica Dental SDS a Vilafranca del Penedès

Updated: Jun 16

una dona amb dents blanques

Un somriure enlluernador pot augmentar significativament la seva confiança i causar una impressió duradora. A la Clínica Dental SDS de Vilafranca del Penedès, ens complau oferir l'última tecnologia de blanquejament dental per ajudar-lo a aconseguir aquest somriure radiant que sempre ha desitjat. El nostre tractament de blanquejament dental amb LED és una forma segura, eficaç i ràpida de transformar les seves dents, brindant-li un somriure més brillant i blanc en una sola visita.


Què és el blanquejament dental amb LED?

El blanquejament dental amb LED és un procediment dental cosmètic modern i no invasiu dissenyat per aclarir el color de les dents. El tractament utilitza una llum LED especialitzada combinada amb un gel blanquejador per eliminar les taques i la decoloració de les capes d'esmalt i dentina de les dents. Aquest mètode és el preferit per la seva velocitat, eficàcia i mínima sensibilitat en comparació de les tècniques de blanquejament tradicionals.


Com funciona?

  1. Consulta inicial : el seu viatge cap a un somriure més brillant comença amb una consulta integral a SDS Dental Clinic. Els nostres professionals dentals capacitats avaluaran la seva salut dental, analitzaran els seus objectius de blanquejament i determinaran si el blanquejament dental amb LED és la millor opció per a vostè.

  2. Preparació : Abans que comenci el procés de blanquejament, es netejaran a fons les dents per eliminar qualsevol placa o residu. Això garanteix que el gel blanquejador s'adhereixi correctament i funcioni de manera eficaç.

  3. Aplicació del gel blanquejador : s'aplica una barrera protectora a les genives per protegir-les del gel blanquejador. Després, el gel, que conté una concentració segura de peròxid d'hidrogen o peròxid de carbamida, s'aplica a la superfície de les dents.

  4. Activació amb llum LED : la llum LED es col·loca sobre les dents per activar els agents blanquejadors del gel. La llum accelera la reacció química, permetent que el gel penetri més profundament i elimini fins i tot les taques més rebels. Aquest procés sol trigar entre 15 i 30 minuts, segons el nivell de blanquejament desitjat.

  5. Cures posteriors al tractament : Després del procediment, us brindarem orientació sobre com mantenir el vostre nou somriure i us recomanarem productes per millorar i perllongar els resultats.


Blanquejament dental amb LED abans i després

Per què escollir la Clínica Dental SDS?

A la Clínica Dental SDS a Vilafranca del Penedès ens dediquem a brindar una atenció dental excepcional en un ambient còmode i acollidor. Aquí tens algunes raons per les quals hauries de triar-nos per al teu tractament de blanquejament dental amb LED:

  • Professionals experimentats : el nostre equip de dentistes altament capacitats i experimentats està compromès a brindar els millors resultats. Ens mantenim actualitzats amb els darrers avenços en tecnologia dental per garantir que rebi una atenció de primer nivell.

  • Tecnologia d'última generació : utilitzem equips d'última generació i els darrers sistemes de blanquejament LED per garantir que el seu tractament sigui segur, eficaç i ràpid.

  • Atenció personalitzada : entenem que cada pacient és únic. El nostre enfocament personalitzat significa que adaptem cada tractament per satisfer les vostres necessitats específiques i objectius de blanquejament.

  • Comoditat i conveniència : Situada al cor de Vilafranca del Penedès, la nostra clínica ofereix un ambient serè i confortable, fent que la vostra visita sigui plaent i lliure d'estrès.

Beneficis del blanquejament dental amb LED

El blanquejament dental amb LED representa un enfocament modern per aconseguir un somriure més brillant i radiant de manera ràpida, eficaç i suau. Amb la seva tecnologia avançada i resultats notables, aquest innovador mètode de blanquejament està transformant somriures i permeten a les persones brillar amb confiança. Obriu la brillantor del blanquejament dental amb LED i feu el primer pas cap a un somriure que il·lumini l'habitació.


  • Resultats ràpids : Aconseguiu resultats notables en una sola sessió.

  • Assegurança i suau : Mínima sensibilitat i irritació en comparació amb altres mètodes de blanquejament.

  • Duradora : Amb la cura adequada, el seu brillant somriure pot durar anys.

  • Major confiança : un somriure més blanc pot millorar la seva aparença general i la seva autoestima.


Feu una cita avui!

No permeti que les dents tacades o descolorides l'aturin durant més temps. Transformeu el vostre somriure amb el nostre avançat tractament de blanquejament dental amb LED a SDS Dental Clinic. Programeu la vostra cita avui i feu el primer pas cap a una persona més brillant i segura.

Per reservar la teva consulta, truca'ns al 676344959 . El nostre amable personal és aquí per respondre qualsevol pregunta i ajudar-lo en el seu viatge cap a un somriure més blanc i saludable.





0 views0 comments

Comentarios


bottom of page