top of page

La Neteja Dental: La Importància de Realitzar-la Cada 6 Mesos

Updated: Oct 10

Benvinguts al bloc de SDS Dental Clinic, dentista a Vilafranca del Penedès! Avui parlarem sobre un dels aspectes més importants de la salut bucal: la neteja dental i per què és crucial fer-la cada sis mesos.

un pacient durant la neteja dental a la nostra clínica denta de Vilafranca del Penedes

Què és la neteja dental?

La neteja dental professional és un procés realitzat per dentistes o higienistes dentals per eliminar la placa bacteriana i la tosca acumulada a les dents i sota la línia de les genives. Aquest procediment no es pot fer de manera efectiva només amb el raspallat i l'ús del fil dental a casa.


Per què és important una higiene dental regular?


Prevenció de càries dentals

La placa bacteriana és una pel·lícula enganxosa de bacteris que es forma constantment a les dents. Quan no s'elimina regularment, pot provocar la formació de càries dentals. La neteja dental professional elimina completament la placa, reduint així el risc de càries.


Prevenció de malalties de les genives

Els bacteris a la placa no només afecten les dents, sinó també les genives. Si no es tracta, la gingivitis (inflamació de les genives) pot progressar a periodontitis, una afecció més greu que pot portar a la pèrdua de dents. La neteja dental prevé aquests problemes mitjançant l'eliminació de la tosca i els bacteris subgingivals.


Alè fresc

El mal alè (halitosi) sovint és causat per l'acumulació de placa i tosca. Amb una higiene dental regular, aquestes acumulacions s'eliminen, assegurant un alè fresc i agradable.


Manteniment duna dentadura saludable

Una neteja dental completa no només neteja les dents, sinó que també permet al dentista identificar possibles problemes dentals en etapes primerenques. Això ajuda a prevenir complicacions greus i costoses a llarg termini.


Millora de l'aspecte del somriure

La higiene dental professional ajuda a eliminar les taques superficials causades per aliments, begudes o tabac, oferint-te un somriure més brillant i saludable.


Per què cada 6 mesos?


Freqüència ideal

Les associacions dentals internacionals recomanen fer una neteja dental cada sis mesos per a la majoria de les persones. Aquesta freqüència ajuda a mantenir una salut bucal òptima i prevé l'acumulació excessiva de placa i tosca.


Adaptat a les necessitats individuals

Depenent de l'estat de salut bucal, algunes persones poden necessitar neteges més freqüents. A SDS Clinica Dental, avaluem cada pacient individualment i establim un pla de cura personalitzat.


Programa la teva cita ara a SDS Clinica Dental, dentista a Vilafranca del Penedès!

A SDS Dental Clinic, dentista a Vilafranca del Penedès, ens dediquem a la salut i benestar bucal dels nostres pacients. El nostre equip de professionals està llest per oferir-te els millors serveis de neteja dental, utilitzant equips moderns i tècniques avançades. Més detalls sobre com es realitza la neteja dental a la nostra clínica es poden trobar aquí https://www.sdsdental.es/limpieza-dental-profesional .

No esperis que sorgeixi un problema! Programa la teva cita ara per a una neteja dental i gaudeix d'un somriure saludable i brillant.

La salut bucal és essencial per al benestar general i una neteja dental regular és un pas crucial per mantenir-la. T'esperem a SDS Dental Clinic!




2 views0 comments

Comments


bottom of page