top of page

La Neteja Dental: La Importància de Realitzar-la Cada 6 Mesos

Benvinguts al bloc de SDS Dental Clinic, dentista a Vilafranca del Penedès! Avui parlarem sobre un dels aspectes més importants de la salut bucal: la neteja dental i per què és crucial fer-la cada sis mesos.

un pacient durant la neteja dental a la nostra clínica denta de Vilafranca del Penedes

Què és la neteja dental?

La neteja dental professional és un procés realitzat per dentistes o higienistes dentals per eliminar la placa bacteriana i la tosca acumulada a les dents i sota la línia de les genives. Aquest procediment no es pot fer de manera efectiva només amb el raspallat i l'ús del fil dental a casa.


Per què és important una higiene dental regular?


#1. Prevenció de càries dentals

La placa bacteriana és una pel·lícula enganxosa de bacteris que es forma constantment a les dents. Quan no s'elimina regularment, pot provocar la formació de càries dentals. La neteja dental professional elimina completament la placa, reduint així el risc de càries.


#2 . Prevenció de malalties de les genives

Els bacteris a la placa no només afecten les dents, sinó també les genives. Si no es tracta, la gingivitis (inflamació de les genives) pot progressar a periodontitis, una afecció més greu que pot portar a la pèrdua de dents. La neteja dental prevé aquests problemes mitjançant l'eliminació de la tosca i els bacteris subgingivals.


#3 . Alè fresc

El mal alè (halitosi) sovint és causat per l'acumulació de placa i tosca. Amb una higiene dental regular, aquestes acumulacions s'eliminen, assegurant un alè fresc i agradable.


#4 . Manteniment duna dentadura saludable

Una neteja dental completa no només neteja les dents, sinó que també permet al dentista identificar possibles problemes dentals en etapes primerenques. Això ajuda a prevenir complicacions greus i costoses a llarg termini.


#5 . Millora de l'aspecte del somriure

La higiene dental professional ajuda a eliminar les taques superficials causades per aliments, begudes o tabac, oferint-te un somriure més brillant i saludable.


Per què cada 6 mesos?


Freqüència ideal

Les associacions dentals internacionals recomanen fer una neteja dental cada sis mesos per a la majoria de les persones. Aquesta freqüència ajuda a mantenir una salut bucal òptima i prevé l'acumulació excessiva de placa i tosca.


Adaptat a les necessitats individuals

Depenent de l'estat de salut bucal, algunes persones poden necessitar neteges més freqüents. A SDS Clinica Dental, avaluem cada pacient individualment i establim un pla de cura personalitzat.


Programa la teva cita ara a SDS Clinica Dental, dentista a Vilafranca del Penedès!

A SDS Dental Clinic, dentista a Vilafranca del Penedès, ens dediquem a la salut i benestar bucal dels nostres pacients. El nostre equip de professionals està llest per oferir-te els millors serveis de neteja dental, utilitzant equips moderns i tècniques avançades. Més detalls sobre com es realitza la neteja dental a la nostra clínica es poden trobar aquí https://www.sdsdental.es/limpieza-dental-profesional .

No esperis que sorgeixi un problema! Programa la teva cita ara per a una neteja dental i gaudeix d'un somriure saludable i brillant.

La salut bucal és essencial per al benestar general i una neteja dental regular és un pas crucial per mantenir-la. T'esperem a SDS Dental Clinic!
0 views0 comments

Comments


bottom of page