top of page

La pasta de dents més cara/més publicitada és la millor?

Updated: Mar 26

La veritat sobre les pastes de dents és que els ingredients essencials són, la majoria, els mateixos, sense importar la marca que triïs. Aquests ingredients inclouen substàncies abrasives, surfactants (és a dir, detergents), fluorurs, agents aglutinants, agents humectants i aromes. No obstant això, és important comprendre que la pasta de dents, per si sola, no pot fer meravelles sense un raspallat adequat. És un element valuós a la rutina d'higiene bucal, però no pot compensar un raspallat incorrecte, insuficient o fins i tot inexistent.


Hi ha un mite sobre pastes de dents especials que es promocionen per a diversos problemes, com genives sensibles o sensibilitat dental. Aquestes pastes de dents realment contenen ingredients addicionals per ajudar a abordar aquests problemes específics. Tot i això, és important entendre que aquestes pastes de dents no poden resoldre aquests problemes per si soles. Funcionen com a coadjuvants, recolzant el tractament realitzat al consultori dental i seguint el consell del metge.


Quant a les pastes de dents "blanquejadores", són simplement més abrasives que les pastes de dents convencionals. Això els permet eliminar més eficaçment les taques de cafè, nicotina, vi i altres. No obstant això, és important saber que aquestes pastes de dents no poden fer que les dents siguin més blanques del que eren originalment. A més, utilitzades en excés, aquestes pastes poden portar a la sensibilitat dental.


És fonamental recordar que un dentista pot ensenyar-te la forma correcta de raspallar-te les dents. Si tens raons per fer servir alguna cosa més que la pasta convencional, el teu dentista t'assessorarà. Convidem els nostres pacients a agendar una consulta gratuïta, on no només podran aprendre tècniques de raspallat adequades, sinó també rebre recomanacions personalitzades per mantenir una òptima higiene bucal.


Kit d'higiene dental


0 views0 comments

Comments


bottom of page