top of page

TERMES D'ÚS de SDS Clinica Dental - dentista a Vilafranca del Penedes

Benvingut al lloc web de SDS Dental Clinic (d'ara endavant, "SDS Dental" o "nosaltres"). En accedir i utilitzar el nostre lloc web, accepta els termes i condicions establerts en aquest document. Llegiu detingudament la següent informació abans de continuar navegant.

1. Ús del Lloc Web:

L'ús del nostre lloc web està subjecte als termes i condicions següents:

1.1. Propòsit Informatiu:

El contingut daquest lloc web té un propòsit purament informatiu. No constitueix assessorament mèdic ni odontològic i no s'ha de considerar com a tal.

1.2. Privadesa:

 

L'ús del nostre lloc web es regeix per la nostra Política de Privadesa. Llegiu aquesta política per comprendre com recopilem, utilitzem i protegim la vostra informació personal.

1.3. Comunicació Electrònica:

 

En utilitzar el nostre lloc web, accepta rebre comunicacions electròniques de part nostra. Aquestes comunicacions poden incloure correus electrònics informatius, recordatoris i notificacions relacionades amb els nostres serveis.

2. Registre d'Usuaris:

Si se us requereix registrar-vos per accedir a certes àrees o serveis del nostre lloc web, haureu de proporcionar informació precisa i actual. 

3. Propietat Intel·lectual:

Tots els continguts d'aquest lloc web, incloent-hi text, imatges, logotips i altres elements, estan protegits per drets de propietat intel·lectual i són propietat exclusiva de SDS Dental Clinic o de tercers amb què tinguem acords de llicència. No es permet l'ús no autoritzat de cap contingut d'aquest lloc web.

4. Exempció de Responsabilitat:

4.1. Exactitud de la Informació:

 

Fem tots els esforços raonables per proporcionar informació precisa al nostre lloc web. Tot i això, no garantim l'exactitud, integritat o actualització de la informació i no assumim responsabilitat per errors o omissions.

4.2. Canvis:

 

Ens reservem el dret de fer canvis al lloc web, els continguts, els serveis i els termes i condicions en qualsevol moment i sense previ avís.

5. Enllaços a Tercers:

El nostre lloc web pot contenir enllaços a llocs web de tercers. No som responsables dels continguts o pràctiques de privadesa d'aquests llocs web.

6. Jurisdicció i Llei Aplicable:

Aquests termes dús es regeixen per la legislació espanyola i qualsevol controvèrsia que sorgeixi en relació amb aquest lloc web se sotmetrà als tribunals de Barcelona.

Us agraïm per visitar SDS Clinica Dental-dentista a Vilafranca- i confiar en els nostres serveis. Si teniu alguna pregunta o comentari sobre aquests termes d'ús, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través de la informació de contacte proporcionada anteriorment.

bottom of page