top of page

Declaración de Accesibilidad de SDS Clinica Dental - dentista en Vilafranca del Penedes

A SDS Clínica Dental, estem compromesos a oferir un lloc web accessible per a tothom, incloent a persones amb discapacitats. Entenem que l'accessibilitat web no només és un requisit legal, sinó també una responsabilitat social, i ens dediquem a garantir que tots els visitants del nostre lloc tinguin una experiència positiva.

El nostre Compromís amb l'Accessibilitat:

Ens esforcem per fer que el nostre lloc web sigui accessible segons les Pautas d'Accessibilitat al Contingut en el Web (WCAG) 2.0. Aquestes pautas serveixen com a base per a l'Assistent d'Accessibilitat de Wix, que hem utilitzat per millorar l'accessibilitat del nostre lloc web.

Informació de Contacte:

Valorem els comentaris dels visitants del nostre lloc. Si trobeu algun problema d'accessibilitat o teniu suggeriments per millorar, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Podeu comunicar-vos amb nosaltres a través de:

Correu electrònic: contact@sdsdental.es

Telèfon: 676 34 49 59

Limitacions Conegudes:

Tot i que estem compromesos a fer el nostre lloc web el més accessible possible, reconeixem que pot haver-hi certes limitacions. Aquestes limitacions poden ser a causa de la naturalesa del contingut o de reptes tècnics específics. Treballem constantment per superar aquestes limitacions i millorar l'experiència de l'usuari.

Informació Tècnica:

Per garantir la millor experiència possible al nostre lloc web, recomanem l'ús dels següents navegadors web:

Google Chrome

Mozilla Firefox

Microsoft Edge

Apple Safari

Referències a Lleis i Polítiques:

Estem compromesos a complir amb les lleis i polítiques nacionals i locals rellevants que recolzen l'accessibilitat web. Seguint aquestes directrius, busquem proporcionar un entorn digital inclusiu per a tots els nostres visitants.

Estem compromesos a garantir que el nostre lloc web sigui accessible per a tothom. Els vostres comentaris i aportacions són valuables per a nosaltres mentre treballem per assolir aquest objectiu. Gràcies per visitar SDS Clínica Dental, dentista a Vilafranca del Penedès, i esperem oferir-vos la millor atenció dental i experiència en línia possible.

ChatGPT can make mistakes. Consider checking important information.

bottom of page