top of page

Implants Dentals de Zirconi a Vilafranca del Penedès

Updated: Jul 20

Descobreix l'Excel·lència en Implants Dentals de Zirconi a SDS Clínica Dental, dentista a Vilafranca

A SDS Clínica Dental, dentista a Vilafranca del Penedès, ens sentim orgullosos d'oferir solucions dentals avançades i d'alta qualitat per als nostres pacients. Entre els nostres tractaments més innovadors es troben els implants de zirconi , una opció excepcional per als que busquen una alternativa biocompatible i estètica als implants tradicionals de titani.


Què són els implants de Zirconi?

Els implants de zirconi estan fabricats amb diòxid de zirconi, un material ceràmic conegut per la seva durabilitat, resistència i estètica superior. A diferència dels implants de titani, els de zirconi no contenen metall, cosa que els fa ideals per a persones amb al·lèrgies o sensibilitats als metalls.


implante dental zirconia


Avantatges dels Implants de Zirconi Comparats amb els de Titani

  1. Biocompatibilitat: Els implants de zirconi són altament biocompatibles, el que significa que són ben acceptats pel cos humà i minimitzen el risc de rebuig o reacció al·lèrgica. Els implants de titani, tot i que també són biocompatibles, poden causar reaccions en persones sensibles als metalls.

  2. Estètica Superior: Els implants de zirconi són de color blanc, fet que els fa més estètics i naturals, especialment a la línia de les genives. En canvi, els implants de titani, de color gris metàl·lic, poden arribar a veure's a través de les genives, especialment en persones amb genives fines.

  3. Durabilitat i Resistència: El zirconi és extremadament fort i resistent a la fractura, garantint una llarga vida útil de l'implant. Tot i que els implants de titani també són duradors, el zirconi ofereix una resistència similar amb una estètica superior.

  4. Higiene Oral Millorada: Els implants de zirconi són menys propensos a acumular placa bacteriana, ajudant a mantenir una millor salut oral. Això redueix el risc d'inflamació i malalties periodontals en comparació amb els implants de titani.


Preu dels Implants de Zirconi a SDS Clínica Dental

A la nostra clínica entenem la importància d'oferir tractaments d'alta qualitat a preus competitius. El preu d'un implant dental de zirconi a SDS Clínica Dental és de 1550 Euros .

Entenem que el preu dels tractaments dentals pot ser una preocupació per a alguns pacients, per la qual cosa oferim la possibilitat de finançar els tractaments en còmodes quotes mensuals. Aquest preu inclou una avaluació completa, el procediment dimplantació i el seguiment postoperatori necessari per assegurar lèxit del tractament.


Procés d'Implantació a SDS Clínica Dental

  1. Avaluació Inicial : Realitzem un examen detallat i utilitzem tecnologia d'imatges avançades per planificar el procediment.

  2. Procediment d'Implantació : Col·loquem l'implant de zirconi a la mandíbula de manera precisa i curosa.

  3. Període d'osteointegració : Permetem que l'implant s'integri amb l'os de la mandíbula, cosa que sol fer uns quants mesos.

  4. Col·locació de la Corona : Un cop l'implant està fermament integrat, col·loquem la corona dental definitiva.


Implantació d'un implant de zirconi

Experiència i Professionalisme de la Dra. Ionescu Anca Maria

La Dra. Ionescu Anca Maria és una cirurgiana maxil·lofacial altament qualificada amb més de 13 anys d'experiència en el camp de la implantologia. La seva dedicació i habilitat en la col·locació d'implants dentals asseguren que els nostres pacients rebin tractaments de qualitat més alta i amb resultats excepcionals. La Dra. Ionescu combina el seu profund coneixement amb una atenció personalitzada, assegurant que cada pacient se senti còmode i confiat durant tot el procés.


Per què Triar SDS Clínica Dental

A SDS Clínica Dental, el nostre equip de professionals altament qualificats està compromès amb oferir atenció personalitzada i de qualitat. Utilitzem tecnologia de punta i tècniques innovadores per garantir que cada pacient rebi el millor tractament possible.


Contacta'ns

Si estàs considerant implants de zirconi i desitges obtenir més informació, et convidem a visitar la nostra clínica a Vilafranca del Penedès o contactar-nos a través del nostre lloc web. El nostre equip és aquí per respondre totes les teves preguntes i ajudar-te a prendre la millor decisió per a la teva salut dental.


Transforma el teu somriure amb els implants de zirconi a SDS Clínica Dental!






41 views0 comments

Comments


bottom of page